Välkommen till IOGT-NTO:s fjällstuga

Det enkla, fridfulla och prisvärda boendet mitt i naturen. Nära till fjäll och vildmark. Hit är alla välkomna och du som är medlem i IOGT-NTO-rörelsen bor här billigare.

En krans av träd ger lite lä åt Fjällstugan men myr och fjäll är inte långt borta. Trädgränsen och närmaste skidlift är knappt två kilometer bort och med bil når du Grövelsjön på ca 15 minuter. Stugan med omgivningar välkomnar besökare alla årstider med vandrings- och skidleder, hjortronmyrar och fiskevatten.

Många skidåkare, orienterare och vana vandrare har upptäckt och uppskattar Fjällstugan och allt som finns i dess närhet. Läget, de oömma lokalerna och förmånen att få rå sig helt själv gör att anläggningen också passar utmärkt för barnfamiljer, lägerskolor och träningsläger av alla de slag för både yngre och äldre.

Ägs av nykterhetsrörelsen

Fjällstugan ägs av nykterhetsorganisationen IOGT-NTO i Dalarna och Gävleborg, därför är det inte tillåtet att ta med eller bruka alkohol och andra droger under vistelsen i stugan. Det är heller inte tillåtet att röka inomhus.

LÄS MER OM LÖVÅSEN