1 oktober – Nu är första delen av poängjakten slut – och Vi är snart framme i NOVI SAD – IGEN!!
Otroliga 5850 kilometer blev det under september månad och vårt mål var 2300 km. Det betyder att vi kom till Novi Sad – och vi kom tillbaka till Sverige för att vända nedåt igen – och vi har passerat Berlin.
Men nu har räkneverket stoppat, idag är den 1 oktober och alla kilometrar som nu skickas in kommer inte att registreras eller räknas in i poängjakten.
Men fortsätt rörelsen genom att skänka ett bidrag till vår gemensamma insamlingsbössa och passa på att kika på SVT:s gala ”Tillsammans för världens barn” ikväll, då får vi se ett inslag om vårt profilprojekt i Novi Sad.
Himla bra jobbat bästa medlemmar i Svea Bergslagen & GävleDala – vi är så imponerade!

27/9 … Och vad har hänt på kartan? Kolla in filmen så får du se 🙂

20/9 Vi har nått PUDAPEST och är på väg mot Szeged, inte långt kvar nu till Novi Sad 🙂

19/9 BRATISLAVA i Slovakien är passerad och vi närmar oss Ungern och BUDAPEST – och dit kommer vi om cirka TIO mil. Jösses vilken fart ni har!! Det är så roligt att summan i vår insamling #nykterförvärldensbarn börjar närma sig antal kilometer vi rört oss: 1905 km – 1563 kr.

17/9 Nu har vi passerat PRAG och är på väg mot BRATISLAVA, bara dryga 80 mil kvar – vi kommer att komma i mål i Novi Sad innan september är slut. Vi är så taggade och glada för engagemanget ni visar. Poängen rullar in till föreningarna och några slantar samlats in till vår bössa, men än är vi inte i mål – Vi fortsätter rörelsen framåt 🙂

14/9 Vi har passerat Berlin med råge och är snart framme i Prag. Glöm inte utmaningen om vår insamling till Världens Barn, insamlingen hittar du här!

12/9 Efter bara tolv dagar har vi gemensamt rört oss så pass långt att vi har passerat Rostock i Tyskland och är på väg mot Berlin.

6/9 Vi passerade visst ÖREBRO med råge och befinner oss redan FYRA km från JÖNKÖPING, som skulle vara vårt nästa delmål. När rörelsen fått fart går det inte att stoppa, det är helt klart. Det är otroliga 26 registreringar sedan vi startade vår rörelse varav 21 som gått och 5 som cyklat – tillsammans har vi rört oss 341 km mot Novi Sad, vilket är fantastiskt! Vårt nästa delmål blir MALMÖ och vi har 331 km dit.

1/9 Just nu befinner vi oss i BORLÄNGE och vårt nästa delmål är ÖREBRO, 170 KM