🎔♥۵۵۵♡♡♡۵۵۵♥🎔♥۵۵۵♡♡♡۵۵۵♥🎔
Varmt välkomna till vårens sista föreläsning.
Familjekällan välkomnar för tredje gången Göran Larsson att vara vår medelpunkt, denna kväll tillsammans med Cecilia Kyllinge.
🎔 Detta tillfälle sänds INTE live.
🎔 Du behöver boka din plats via anmälningsformuläret här:
🎔 Fritt inträde.
🎔 Café öppet från 17:00 – soppa och gofika finns.
”Mitt i vardagslunken händer det att vår trygghet får sig en törn. Ibland slår sig krisen ner vid köksbordet och utmanar våra invanda föreställningar om hur livet är och borde vara. Göran Larsson beskriver personligt och utifrån egen erfarenhet vad det kan innebära när det oväntade och ovälkomna tränger sig in i våra liv och ställer allt på ända. En föreläsning om sorg – men lika mycket om tacksamhet, glädje, hopp och tro och konsten att mogna i motvind.”
🎔 Föreläsningen bygger på Lilla sorgeboken och Man blir människa igen (Verbum förlag). Tillsammans med Cecilia Kyllinge, sång.
》Göran Larsson är präst, leg. psykoterapeut och S:t Lukasutbildad själavårdare. Han har under många år jobbat med rehabiliteringsgrupper för långtidssjukskrivna och fungerat som etisk rådgivare och andlig vägledare i olika beroendebehandlingar. Göran Larsson är flitigt anlitad som handledare och föreläsare över hela Sverige.
》Cecilia Kyllinge sångerska och artist, med ett flertal shower och fullängdsalbum på sitt cv.